За свободното време – Valley of the Boom (Долината на успеха)

Време за четене: < 1 минута

Съдържание

Задължителен сериал за всеки нърд в IT сферата

В последните години Вайп Студио се опитва да предлага най-добрите решения за изработка на уеб сайт. Технологиите, иновациите и Интернет са нашето основно занимание и страст както в работното, така и в свободно време.

За да имаме възможността да Ви предлагаме нашите услуги в сфератата на изработката на уеб сайтове в наши дни, то преди повече от 20 години е започнал бумът на онлайн страниците. Признаваме, че до момента само бяхме чели за това, а историята звучеше интересна, но далеч не присъздаваше онова усещане, че иноваторите тогава са от ранга на рок звездите.

И това до преди седмица, когато сериалът Valley of the Boom (Долината на успеха) направи своята премиера по National Geographic! Поредицата разказва за създаването на съвременния Интернет и как започва бумът по www, както и надпредварата за това кой ще предложи по-добрата изработка на уеб сайт и уеб услуги.

Долината на успеха логично отвежда зрителя в Силициевата долина. Заедно със страхотни личности, преживели възхода, падението и възраждането на технологиите, представя невиждан досега достъп до истинската история на технологичната революция. Актьорите пресъздават съвършено образите на  новатора Тод Кризълман, гения Марк Андерсен, измамника Майкъл Фен, както и много други ключови личности.

Препоръчваме сериала на всеки нърд, IT професионалист или просто фен на технологиите.

  Stablepoint - наистина добър споделен хостинг

Снимка: National Geographic