Ние сме Вайп Студио - специалисти

в изработката на

Изработка на уеб сайтове, изработка на онлайн магазини, създаване на уеб страници и електронни поръчки.

70

доволни клиенти

200

завършени сайта

7000

реда код

10

години опит

Вайп Студио е специализирана компания за изработка на уеб сайтове, създадена след дълго трупане на опит, за да може да предлага най-добрите решения на всички нужди.

Нашата основна цел е да прилагаме професионално всички стъпки, които са необходими за стартирането, поддържането и дейността на един успешен онлайн магазин или уеб сайт.

Изработката на уеб сайт не е изминаване на точка А до точка Б. Това е процес, в който притежателят на интернет страница се старае да използва силните си страни и да ги направи достъпни за потенциалната си аудитория. След много години трупане на опит, екипът на Вайп Студио нарича разработките в Интернет своя страст и се старае да открива нови решения, с които да удовлетворя желанието на клиенти от колкото се може по-широк диапазон.

Изработваме нашите сайтове на WordPress. В последните години енджинът се наложи като най-масово използваният, заради лесното си управление, достъпната цена и доброто индексиране в Google. Създаваме уеб страниците както по зададени дизайни, така и с изцяло custom разработки. След като приключим с Вашия сайт, са Ви нужни минимални технически познания, за да можете да го управлявате.

Създаваме уникални текстови съдържания за всякакви нужди. Както знаете, уникалното и свежо съдържание е от ключово значение за индексирането в Google. Екипът на Vipe Studio има професионални копирайтъри, които пишат неповторими текстове по задание. Опитът ни включва статии за сайтове, текстове за реклами, лозунги и т.н.

Занимаваме се с целия процес по оптимизация за търсещите машини. SEO вече не е лукс, който гарантира успешността на един сайт, то е необходимост, без което страницата не е конкурентна. Нашите сайтове винаги са добре оптимизирани откъм titles, description, keywords и т.н. Свързваме сайтовете със Search Console и Analytics и винаги изпращаме sitemap.