Ние сме Вайп Студио - специалисти

в изработката на

Изработка на уеб сайтове, изработка на онлайн магазини, създаване на уеб страници и електронни поръчки.

70

доволни клиенти

200

завършени сайта

7000

реда код

10

години опит

Вайп Студио е специализирана компания за изработка на уеб сайтове, създадена след дълго трупане на опит, за да може да предлага най-добрите решения на всички нужди.

Нашата основна цел е да прилагаме професионално всички стъпки, които са необходими за стартирането, поддържането и дейността на един успешен онлайн магазин или уеб сайт.

Изработката на уеб сайт не е изминаване на точка А до точка Б. Това е процес, в който притежателят на интернет страница се старае да използва силните си страни и да ги направи достъпни за потенциалната си аудитория. След много години трупане на опит, екипът на Вайп Студио нарича разработките в Интернет своя страст и се старае да открива нови решения, с които да удовлетворя желанието на клиенти от колкото се може по-широк диапазон.

Изработваме нашите сайтове на WordPress. В последните години енджинът се наложи като най-масово използваният, заради лесното си управление, достъпната цена и доброто индексиране в Google. Създаваме уеб страниците както по зададени дизайни, така и с изцяло custom разработки. След като приключим с Вашия сайт, са Ви нужни минимални технически познания, за да можете да го управлявате.

Създаваме уникални текстови съдържания за всякакви нужди. Както знаете, уникалното и свежо съдържание е от ключово значение за индексирането в Google. Екипът на Vipe Studio има професионални копирайтъри, които пишат неповторими текстове по задание. Опитът ни включва статии за сайтове, текстове за реклами, лозунги и т.н.

Занимаваме се с целия процес по оптимизация за търсещите машини. SEO вече не е лукс, който гарантира успешността на един сайт, то е необходимост, без което страницата не е конкурентна. Нашите сайтове винаги са добре оптимизирани откъм titles, description, keywords и т.н. Свързваме сайтовете със Search Console и Analytics и винаги изпращаме sitemap.

Казвам се Иван Попов и съм главният разработчик и създател на Вайп Студио. Започнах да правя уеб сайтове през 2004 г. – простички лесни и семпли странички на любимите ми анимационни и филмови герои по това време.

За пръв път докоснах WordPress през 2009 г., когато създадох уеб сайта на гимназията, в която учех. Имах малък опит с PHP и MySQL. През 2014 г. започнах да изработвам сайтове професионално и две години по-късно основах Вайп Студио.

През 2016 г. започнах работа за хостинг компанията TsoHost (по-късно закупена от GoDaddy), където прекарах следващите три години, успоредно с развитието на Вайп Студио. Успях да оглавя отбор по техническата поддръжка, където оправяхме всички видове хостинг проблеми – от „не ми работят имейлите“, до „сървърт ми е паднал“.

През 2019 г. напуснах GoDaddy за да оглавя WordPress отдела на Fixed.net.

Успях да застана от трите страни на изработката на уеб сайт – страната на клиента, на разработчика и на хостинга. Богатството на триъгълника е бързо и успешното идентифициране на проблем и намирането на най-ефикасното за него решение.

Намери ме в: @github @linkedin @instagram @wordpress