Stablepoint – наистина добър споделен хостинг

Време за четене: 2 минути

Съдържание

Хостинг пазарът – конкурентност, но не точно

Малко неща от IT сферата предоставят толкова голям избор, колкото уеб хостингът. Буквално компаниите се множат с всеки изминал ден, инфраструктурата им е неясна, а стабилността е с голям въпросителен.

Всъщност истината за споделения хостинг е малко по-различна. Безспорно брандовете са хиляди, но проследявайки дървото на собственостите им, зад повечето от тях седят три основни компании – GoDaddy, Endurance International и 1and1. Трите гиганта притежават огромна част от множеството хостинг компании.

За съжаление макар и масова, споделеният хостинг става все по-нискокачествена услуга, поради няколко причини.

Първо, споделеният хостинг е подходящ само за малки сайтове, поради хардуерните си слабости.

Второ, все повече собствениците на малки сайтове избират да използват website builder вместо хостван уеб сайт.

Трето – няма истински стабилна компания за споделен хостинг.

И четвърто – печалбата е малка, а разходите за поддръжка на хардуер са огромни. Сигурността и инвестицията е почти невъзвръщаема, защото хардуерът се променя постоянно, а природните бедствия не могат да се предвидят.

Нека ви представя компанията Stablepoint – хостинг компания от ново поколение, разработена в следствие на 15 години опит в хостинг сферата, която разбива всяка една от точките, изброени горе. Брандът е английски, а създателите му не са случайни. Основната цел на Stablepoint е предоставянето на евтин и стабилен споделен хостинг, а фокусът е ориентират към безупречното обслужване на клиенти.

  За свободното време - Valley of the Boom (Долината на успеха)

Също така потребителят не трябва да бере грижа за инфраструктурата – съръврите на компанията са хоствани върху Google Cloud, а интерфейсът за работа е традиционния cPanel. Мощността и стабилността е гарантирана.

Компанията е подходящ избор независимо за коя държава е насочен вашия уеб сайт, тъй като може да изберете с каква локация да бъде вашият акаунт. Имате опция да изберете от над 80 локации!

Цените започват от £3.99 на месец, а в замяна на това получавате абсолютно неограничено дисково пространство и трафик, а както знаете почти няма компания, която да не поставя безумни ограничения като пространство, брой файлове и процесорно време. Най-изгоден е планът за реселъри, който е едва £24.99 месечно, а предоставя възможност за хостване на 100 сайта и е изцяло под „бяла шапка“ – може да настроите ваш собствен url за вход в сървъра!

Ще попитате защо звучи толкова добре, а е толкова достъпно? Много просто – годината е 2019 и качественият хостинг НЕ трябва да е скъп.

Съветвам всеки ентусиаст и фен на доброто обслужване да създаде акаунт в компанията и да опита продуктите й. Ако не ви хареса, Stablepoint гарантира възвръщане на сумата в първите 30 дни, но надали ще ви се наложи.