TensCare България

Бързи факти

За проекта

Компанията TensCare е британска, с повече от 20 години опит в производството на TENS и EMS апарати и е един от най-големите европейски дистрибутор на TENS апарати в световен мащаб.

Всички TensCare апарати притежават вградени стандартни програми, така че лечебната процедура не е необходимо да бъде проследявана от специалист физиотерапевт, рехабилитатор, кинезитерапевт. Предварително зададените програми са клинично тествани и доказано ефективни с висока степен на обезболяване при заболявания на опорно-двигателния апарат и заболявания на периферната нервна система.

Борба с нощно напикаване

TensCare

Всички TensCare продукти се създават на база най-модерната дигитална технология. Качеството им е от изключителна важност, затова те носят маркировката за сертифицирани медицински изделия CE0473. Това гарантира,че са изпълнени изискванията за здраве и безопасност на EC в защита на крайния потребител. В допълнение всеки апарат има FDA сертификат за износ. Във Великобритания компанията работи в тясно сътрудничество с NHS ( Национална Здравна Система) и нейните диагностично – консултативни центрове по физиотерапия и рехабилитация, урология и кабинети за лечение на болката, както и родилни отделения.

Предлаганите продукти на TensCare са ефективни и 100 % сигурни като метод за немедикаментозно третиране на заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, урологични заболявания (инконтиненция) и ефективно обезболяване на родовата болка.

В статиите си се опитваме да дадем отговори на най-често питаните въпроси, които се срещат в практиката.

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!