ГЕО Фитнес Пазарджик

Бързи факти

За проекта

Ето каква е работата…

Фитнес „ГЕО“ – най-доброто място за трениране в Пазарджик се нуждаеше естествено и от качествен сайт. Собственикът на залата Гео Василев ми се довери изцяло в изработката на професионална уеб страница, с която трениращите да се асоциират.

ГЕО Фитнес

Пазарджик

Предизвикателството си бе голямо, най-вече заради доброто обществено мнение, което е заслужил фитнесът. „ГЕО“ предоставя подходящи условия за всякакъв вид тренировка – разполагаме с вентилационна система, осигуряваща приток на чист въздух, също така и климатик, който се използва през всички сезони на годината. В залата има и богат протеинов бар, предлагащ и богат набор от хранителни добавки. Всичко това е с цел комфорт, докато поддържаме хубав и здравословен живот!

Идеята на сайта бе да представи залата в най-добрата й светлина, защото ГЕО Фитнес вече имаше…

Резултатът – изцяло функциониращ и любим на трениращите в Пазарджик сайт http://www.geofitness.eu/ ! Сайтът е напълно свързан със социалните мрежи. ГЕО Фитнес залага на стилен дизайн, изпълнен с мотивационни фрази и снимки. От сайта всеки може да се запознае и със специален набор от упражнения, с които да разчупи програмата си

В статиите си се опитваме да дадем отговори на най-често питаните въпроси, които се срещат в практиката.

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!