Бързи факти

За проекта

Историята на ФК Оборище Панагюрище датира от 1925 година. Клубът е основан под името Априлски юнак. През 1945 г. е преименуван на Средногорец, а четири години по-късно на Динамо. От 1957 г. до 1999 г. отборът се нарича Оборище, след което за 6 години е преименуван на Тракия. От 2005 г. е върнато настоящото име на клуба.

Основан през 1925 г.

ФК Оборище Панагюрище

Историята на ФК Оборище Панагюрище датира от 1925 година. Клубът е основан под името Априлски юнак. През 1945 г. е преименуван на Средногорец, а четири години по-късно на Динамо. От 1957 г. до 1999 г. отборът се нарича Оборище, след което за 6 години е преименуван на Тракия. От 2005 г. е върнато настоящото име на клуба. През сезон 2014/15 г. „Оборище“ печели първенството на Югозападната „В“ група и от сезон 2015/16 е участник в професионалната „Б“ група — най-големия засега успех на отбора.

Целта на сайта беше да не залага на някакви чудесии и извънземни дизайни, а да поднесе цялата функционалност и стандарт на един спортен сайт – новинарски бюлетин, профили на играчи, предстоящи и отминали мачове, информативни страници, видео и снимки. Сайтът е с функционираща система и за поемането на онлайн фен магазин.

И последно, но не по важност, както гласи клиширания израз, сайтът е с отзивчив дизайн. Без проблем ще го разгледате от вашия телефон, таблет или някое ново чудато устройство.

В статиите си се опитваме да дадем отговори на най-често питаните въпроси, които се срещат в практиката.

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!