Бързи факти

За проекта

Детски Футболен Клуб “ОРЛЕТА” e създаден през 2010 г. и има за цел популяризира спорта и по-конкретно футбола, да подобрява здравето и физическата дееспособност на подрастващите от най-ранна детска възраст. Тази програма има две основни цели – да ангажира младите и да ги запали по футбола,а също така и да се открият таланти и да им се помогне при влизането във футболните школи на професионалните клубове.

Сайтът бе предизвикателство – търсената функционалност бе възможност за автоматизирано водене на резултати от множество футболни лиги, поради наличие на различните възрастови групи, които треньорите в школата водеха.

Детски футболен клуб

Орлета Пазарджик

Това, което трябваше да се създаде бе възможност за водене на статистика на първенства, статистика на играчи и треньори, както и история от различните сезони.

Резултатът е на лице – ДФК „Орлета“ представлява напълно готов сайт да поеме професионална футболна лига, професионален или аматьорски отбор. Орлетата разполагат и с мобилна версия.

Сайтът е напълно свързан със социалните мрежи, а специалната му опция е автоматичното добавяне на видеоклиповете на ДФК „Орлета“ от канала им в Youtube, директно във видео плейъра в сайта. Dfkorleta.com е напълно оптимизиран и се открива от търсачките на челни места.

Но най-важното остава това, което казват самите малки футболисти за себе си… „Бъдещето започва от днес“!

В статиите си се опитваме да дадем отговори на най-често питаните въпроси, които се срещат в практиката.

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!