Vipe Studio

Всичко, което трябва да знаете за нас

Добри дошли в сайта на VipeStudio!

Vipe Studio е специализирана компания за изработка на уеб сайтове, създадена след дълго трупане на опит, за да може да предлага най-добрите решения на всички нужди.

Изработката на успешен уеб сайт не е изминаване на точка А до точка Б. Това е процес, в който притежател на интернет страница се старае да използва силните си страни и да ги направи достъпни за потенциалната си аудитория. След много години трупане на опит, екипът на Вайп Студио нарича разработките в Интернет своя професия и се старае да открива нови решения, с които да удовлетворя желанието на клиенти от колкото се може по-широк диапазон.

Във Vipe Studio не гарантираме невъзможни неща, като, че на всяка цена вашият сайт ще продава или пък, че на всяка цена ще бъде №1 в Google. Всеки, който твърди подобно нещо или Ви лъже, или би трябвало отдавна да е на работна позиция, на която да не може да се контактува с него. Но аз и моят екип ще положим всички необходими усилия да работим по зададените от Вас цели и насоки, за да може Вие да имате много по-успешен бизнес след като работите с нас, отколкото преди това.

Уеб сайт с WordPress

Изработваме нашите сайтове на WordPress. В последните години енджинът се наложи като най-масово използваният, заради лесното си управление, достъпната цена и доброто индексиране в Google. Създаваме уеб страниците както по зададени дизайни, така и с изцяло custom разработки. След като приключим с Вашия сайт, са Ви нужни минимални технически познания, за да можете да го управлявате.

Копирайтинг

Създаваме уникални текстови съдържания за всякакви нужди. Както знаете, уникалното и свежо съдържание е от ключово значение за индексирането в Google. Екипът на Vipe Studio има професионални копирайтъри, които пишат неповторими текстове по задание. Опитът ни включва статии за сайтове, текстове за реклами, лозунги и т.н.

SEO

Занимаваме се с целия процес по оптимизация за търсещите машини. SEO вече не е лукс, който гарантира успешността на един сайт, то е необходимост, без което страницата не е конкурентна. Нашите сайтове винаги са добре оптимизирани откъм titles, description, keywords и т.н. Свързваме сайтовете със Search Console и Analytics и винаги изпращаме sitemap.

Социални мрежи

Всички наши сайтове са с изцяло интегрирани социални мрежи. Занимаваме се с поддръжка на най-популярните канали за социално общуване като Facebook, Google+, Instagram, Twitter и т.н. В последните години тези сайтове се превърнаха в неизменен признак за сериозност на дадено представителство и е трудно да си представим как биха били пропуснати.

Малко цифри

Зад дейността ни освен приказки, естествено стоят и много цифри. Ето малко статистика за нашата дейност:

5
години опит
50
готови проекта
40+
подготвени статии
100%
желание за работа

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!