Време е за продажби в Интернет!

Притежаването на онлайн магазин вече не е лукс, нито пък гаранция за сериозни печалби. Присъствието в Интернет се превърна в необходимост, която Ви осигурява конкурентоспособност.

Ние ви предлагаме бюджетна и достъпна за всеки система за онлайн продажби. Въпреки, че нашата специалност са големите и сложни Интернет магазини, ние няма как да пропуснем и значението на малкия и среден бизнес.

Точно за това създадохме за Вас услугата Онлайн магазин за 54,99 лв./месец!


54.99 лв./месец

 • Избор на дизайн
  Избирате дизайн за Вашия онлайн магазин между три шаблона.
 • Използваме Вашите цветове по избор + лого
  Персонализираме дизайн, спрямо Вашите фирмени цветове и емблема.
 • Мобилна версия
  Всички уеб сайтове идват с отзивчив дизайн, който директно се преоразмерява според размера на дисплея на устройството, от което разглежда потребителя.
 • 500 продукта
  Можете да качите до 500 продукта в сайта.
 • 1 пощенска кутия
  Предоставяме Ви уникален имейл от типа [email protected]
 • 1 статия месечно
  Получавате допълнително 1 уникално написана статия за Вашия блог от 500 думи.
 • Безплатен домейн
  Получавате напълно безплатен .com домейн, ако вече нямате такъв. Името на домейна се избира от Вас.
 • Безплатна криптирана връзка
  Получавате SSL сертифицирана връзка, като личната информацията на Вашите потребители остава защитена.
 • Индексиране в Google
  Ние изпращаме карта на сайта до търсещата машина, за да може сайтът да се индексира.
 • Настройване до 5 дни
  След като платите поръчката, ние се нуждаем от максимум 5 дни, за да се появи Вашият сайт в Интернет. Датата на следващото таксуване е денят, в който сайтът е онлайн, за това, че Вие не губите дни, за които сте заплатили.
 • Издаване на фактура

Имате още въпроси?

Не се колебайте да ни потърсите веднага +359988993128!

Избирате между три варианта!

Всяко демо се персонализира с Ваш цвят по избор и Ваше лого!

Потребителски въпроси

Не – всички магазини се хостват от нас и Вие не плащате допълнителна такса. Ако все пак имате персонален хостинг и настоявате да го използвате, ние можем да качим сайта Ви, където пожелаете.

Ние закупуваме домейна, който сте избрали без допълнителна такса. Персонална цена на домейн варира между 20-30 лв., но всичко това е включено в нашата крайна оферта. Единственото, което се иска от Вас е да изберете какъв домейн от типа .com бихте искали да ползвате.

Ако вече имате закупен домейн, няма никакъв проблем да го използвате.

Плащането е месечно или годишно. С поръчването на услугата, ние Ви пращаме проформа. След като я заплатите, ние се нуждаем от максимум 5 дни, за да стартираме Вашия сайт. Следващото таксуване се осъществява на датата, на която сайта се е появил онлайн. Така Вие не губите дните, които сте заплатили.

Например Вие правите поръчката на 14-и октомври с месечно плащане. Сайтът започва да работи на 19-и октомври. Така оригиналната фактура  е за период 19 октомври – 18 ноември, а следващата 19 ноември – 20 декември.

Сайтът се счита за пуснат в Интернет, когато избраният от Вас домейн показва страницата с избрания от Вас дизайн, предоставеното от Вас лого, избраните от Вас цветове, Вашия телефон, адрес, информация За нас. 

В периода от 5 дни е желателно да подготвите таблицата с описанието на продуктите (която ние предварително ще Ви предоставим, щом заплатите услугата), както и техните фотографии, тъй като дори и те да не са качени, периодът за фактуриране тече.

В случай, че не желаете да използвате вече услугата, можете да се свържете с нас и да ни уведомите, че желаете да прекратим Вашия сайт. Ако не искате да ни уведомявате, Вие имате право да не платите висяща фактура. Ако проформа за активен период не бъде заплатена в рамките на 10 работни дни, сайтът автоматично бива спрян. 

Не ви задължаваме и форсираме да имате договорни отношения с нас, можете да ползвате услугата месец за месец и да я прекратите по всяко време. В случай, че поискате да прекратите услугата по време на платен период, парични връщания не са възможни, с изключения на първите 5 работни дни след първоначалната поръчка на услугата.

Щом заплатите услугата ние Ви изпращаме .xls файл – таблица, в която Вие трябва да попълните информацията за Вашите продукти – СЕП, име, марка, категории, кратко и дълго описание, редовна цена, промоционална цена, файлови имена на снимките, атрибути и др.

Заедно с това Вие трябва да ни изпратите и архивен файл със снимките на продуктите или да го качите директно на нашия сървър.

След като табличния файл е попълнен коректно, ние го качваме и продуктите Ви оживяват онлайн.

Вие получавате достъп до администраторския панел на сайта, където бързо и лесно можете да нанасяте редакции на продуктите от всякакво естество.

Включително и можете да качвате или триете нови продукти.

Екипът на Вайп Студио е специалист в изграждането на огромни и сложни онлайн магазини.

Ако Вие имате по-мащабен бизнес, значи сте като нашите клиенти, които вече ни се довериха.

Позвънете ни на +359988993128 или ни пишете на [email protected].

Направи поръчка още сега!

Поръчайте онлайн или се обадете на +359988993128!

Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!